Cheesy gulaš od junetine

Podijeli recept:

Cheesy gulaš

Odgovor na svakodnevno pitanje: "Što kuhati za ručak?", pronađite u ovom receptu za Cheeeeesy gulaš. ?

Gepostet von Kuham.hr am Mittwoch, 7. Februar 2018

Gulaš je jelo koje se jede na žlicu, no ne mora uvijek biti tako. Ovaj cheesy gulaš, gušća je verzija “običnog” gulaša. Za ovo jelo preporučuje se meso od mišića koljenice, potkoljenice, plećke i vrata. I naravno, svatko ima neku svoju verziju, razlika je samo u sitnicama. Ovo je naša verzija.

Recept

Vrijeme pripreme: 30 minuta

Sastojci

  • Juneće mljeveno meso - 1.5 kg
  • Češnjak - 2 režnja
  • Voda - 3 dcl
  • Sjeckana rajčica - 2 pakiranja
  • Pasirana rajčica - 2 pakiranja
  • Soja sos - 1 žlica
  • Malo soli
  • Mediteranski začini
  • Tjestenina po izboru
  • Sir Emmentaler
  • Mediteranski začini

Nema komentara na "Cheesy gulaš od junetine"

    Ostavi komentar

    Tvoja email adresa neće biti objavljena.